Klimavej anlægges professionelt

Går du med planer om anlægning af en klimavej i Frederiksberg nær København og Valby, så er vi et professionelt entreprenørfirma med ekspertise, der sikrer dig en grundig og præcis udførelse i rigtig god kvalitet. 

Anlæggelse af klimavej er meget fremme netop nu på grund af den verserende klimadebat. Klimavej er et led i den klimatilpasning, som er indledt grundet klimaforandringerne de kommende mange år. 

Ved at anlægge en klimavej er man i stand til at aflede enorme vandmasser, som har været til gene mange steder i landet. 

Selv ved skybrud er en vej, der er optimeret til det kommende klima, givtig, fordi den kan håndtere store vandmasser, før de når kloakkerne.

Har du brug for et dygtigt firma, der har stor erfaring med anlæg af klimaveje, er vi hos Bjarne Staal klar til at hjælpe dig godt på vej med en god og holdbar løsning, der kan holde vandet på afstand.​

Tilpasning til klimaet med en klimavej

Et godt eksempel på en såkaldt klimavej, som er i stand til at håndtere store vandmasser, før de når kloakkerne, er en nedsivningsvej. Det er en bestemt vej, der har en skråning, ender blindt og er godt 1200 meter lang.

Selve belægningen består af mindre, kvadratiske sten med fuger, der er fyldt med småsten. Her kan vandet sive ned gennem et underliggende lag af drængrus, som opsamler vandet, der langsomt siver ned i undergrunden.

Denne form for klimavej er vi i stand til at levere til dig, såfremt du ønsker at få anlagt en klimavej, der er klar til fremtidens strabadser.

​Reducerer støj og ophobning af vandmasser

En klimavej kan også anlægges, hvis du har en tilstødende vej, der forårsager store støjgener. Med en speciel belægning, som kaldes en drænasfalt, kan vi dæmme op for støjen og samtidig kontrollere vandmasser.

Har du unikke behov for en klimavej, er vi gerne behjælpelige med at udtænke en fornuftig løsning, der sikrer dig en god og driftig vej i mange år frem. Også når klimaforandringerne for alvor melder sig.​

Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder for en klimavej. Ring på ​40 95 19 65 / 40 83 37 80 eller på e-mail info@bjarnestaal.dk.​​​

Få et godt tilbud

Udfyld formularen, så ringer vi dig op for nærmere uddybning af din opgave, og et efterfølgende godt tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt