Flisebelægning har vi stor erfaring med

Drømmer du om at få lagt en ny indkørsel eller en stor og flot terrasse? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Brolægger og Entreprenør Bjarne Staal er vi altid parate til at give en hjælpende hånd hos kunder, der har brug for det. Vi tilbyder professionel flisebelægning til en god pris hos alle kunder i og omkring Frederiksberg, Valby og København.

Vi har mange års erfaring i branchen som både brolægger og entreprenør, hvilket gør os kompetente til at varetage mange forskellige opgaver inden for flisebelægning. Uanset om der er tale om et simpelt eller mere kompliceret projekt, så kommer vi gerne og løser opgaven for dig. Du kan derfor trygt kontakte os, hvis du mangler hjælp til en eller anden form for flisearbejde.​

Få en flisebelægning lige efter dine ønsker

Der findes et utal af fliser og sten, som kan kombineres i mange forskellige mønstre. Det giver dig nogle spændende muligheder, når du skal vælge, både i forhold til udseendet af din nye belægning, samt hvilke materialer der skal bruges.

Det vigtigste for os er, at du får indfriet dine drømme og bliver helt tilfreds med resultatet af din nye flisebelægning.

Uanset om du drømmer om en udendørs lægning af fliser i haven, på gårdspladsen eller et tredje sted, så kan vi lave en professionel og holdbar løsning. Vi garanterer høj kvalitet til fordelagtige priser hver gang, og vi overholder naturligvis altid alle aftaler. Vores faste leverandør er FARUM BETON, som har et bredt udvalg af sten og fliser.

Kontakt os for et gratis tilbud

Skal vi udføre flisebelægning hos dig, så kontakt os gerne for at få et godt tilbud på din opgave. Vi kan kontaktes på telefon 40 95 19 65 eller på e-mail info@bjarnestaal.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

30 års erfaring​

Medlem af garantiordning

Konkurrencedygtige priser

Firmainfo

BROLÆGGER OG ENTREPRENØR BJARNE STAAL

Dronning Olgasvej 18, 2000 Frederiksberg

Telefon: 40 95 19 65

E-mail: info@bjarnestaal.dk

CVR: 19103404

Medlem af

Byggeriets Ankenævn

Nørrevoldgade 106, 1358 Kbh. K.

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk