Vedligeholdelse af veje med stor grundighed

Virker det uoverskueligt at skulle stå for vedligeholdelse af veje, tilbyder vi grundig og professionel vedligeholdelse af veje i Frederiksberg nær København og Valby, hvor det påkræves, at du som grundejer selv står for driften af privat vej.

Vi hjælper til med almindelig vedligehold såsom:

  • Lapning af trafikfarlige huller i vejen
  • Udbedring af ujævne fliser og kantsten, som kan være til fare for både biler, cyklister og fodgængere
  • Afløb og rister
  • Renholdelse af vejarealet og meget mere

Bor du på en privat fællesvej, som ikke er offentlig, men som bruges af flere ejendomme samt er åben for trafik, er vedligeholdelse af veje noget, du er nødt til at forholde dig til. Det nemmeste er naturligvis at hyre professionelle folk, der har forstand på, hvordan man gør efter regulativerne. Og det har vi hos Bjarne Staal, hvor vi har mange års erfaring, som du kan få glæde af.

Slip for bekymringerne - lad os om vedligeholdelse af veje

Hvorfor bruge en masse tid på at bekymre sig om, hvad der skal laves ved vejene i dit nabolag, når du kan overlade det trygt til kompetente folk, der kan deres kram. Vi hjælper gerne til med almindelig vedligehold - uanset om vejen skal have ny belægning, eller om der skal beskæres beplantning.​

Vi er til for at imødekomme dine behov og ønsker, så du kan bruge tiden på det, der giver dig værdi. Vi er et yderst seriøst foretagende, som har eksisteret siden 1988. 

Vi har gjort mange kunder glade, som gerne ville have et kyndigt firma til at varetage opgaver. For eksempel vedligeholdelse af veje, som de ikke selv magtede eller havde tid og lyst til.

Få en god løsning til en fornuftig pris

Har du brug for en hjælpende hånd til at håndtere alt, hvad der hedder vedligeholdelse af veje, og hvad det indebærer, er vi parate til at levere en god og fornuftig løsning, som sparer dig masser af tid. Vi er eksperter på området, hvorfor du får en god kvalitet, som du kan være glad for.

Vi har fokus på dine behov, så vi kan klare de opgaver, du ikke selv har kompetencerne til - eller måske i virkeligheden heller ikke lyst til. Men det har vi. Kontakt os derfor for at få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Ring på 40 95 19 65 eller skriv til info@bjarnestaal.dk.​

30 års erfaring​

Medlem af garantiordning

Konkurrencedygtige priser

Firmainfo

BROLÆGGER OG ENTREPRENØR BJARNE STAAL

Dronning Olgasvej 18, 2000 Frederiksberg

Telefon: 40 95 19 65

E-mail: info@bjarnestaal.dk

CVR: 19103404

Medlem af

Byggeriets Ankenævn

Nørrevoldgade 106, 1358 Kbh. K.

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk