Entreprenør med mange års erfaring i anlægsbranchen

Mangler du en samlet løsning på din renovering eller anlæg af din nye have? Bjarne Staal er entreprenør, der har arbejdet mange år med have, tømreropgaver og belægning. 

Derfor kan vi tilbyde totalløsninger ved anlæg af have og andre renoveringsopgaver for vores kunder i og omkring København, Valby og Frederiksberg.

Vi står både til rådighed for private boligejere, men også boligforeninger, herunder leje-, andels- og ejerforeninger, der f.eks. ønsket en komplet renovering af deres gård.

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Siden 1988 har vi leveret høj kvalitet til mange glade kunder. Vi påtager os alt entreprenørarbejde - store som små opgaver - alt fra vedligeholdelse af private haver til brolægning med granit ved store projekter.

Derudover tilbyder i vedligeholdelse og anlæg af veje, og i løbet af de sidste par år har vi haft stor succes med anlæg af klimaveje.

Vores entreprenørfirma går ikke ned på kvalitet, men vi ønsker også at kunne tilbyde vores kunder fair og konkurrencedygtige priser.

Vi har samlet en masse kompetencer, som betyder, at du kun samarbejder med os – og ikke en masse forskellige håndværkere, hvilket hurtigt kan blive dyrt.​

Få din entreprenør med på rådgivning

Det kan være, at du allerede har mange gode idéer til dit næste projekt, men mangler nogen, der kan samle dine idéer op og føre dem ud i livet. Når du vælger os som din entreprenør, får du naturligvis rådgivning og sparring. 

Vigtigst af alt sørger vi for at gøre din drømmehave til virkelighed, mens vi altid arbejder ud fra dit budget og din haves styrker og begrænsninger.

Vil du have et skræddersyet tilbud?

Hvad koster entreprenørarbejde?

Hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser som entreprenør eller ønsker et tilbud på en konkret opgave, så er du altid velkommen til at kontakte os. 

Så snart vi har hørt mere om dine ønsker og behov, og har besigtiget din ejendom, går vi i gang med at udarbejde et skræddersyet tilbud på din opgave.

Du kan kontakte os på telefon 40 95 19 65 eller skrive til os på e-mail info@bjarnestaal.dk.​​​

Kabelgravning ved Frb. Centeret

Få et godt tilbud

Udfyld formularen, så ringer vi dig op for nærmere uddybning af din opgave, og et efterfølgende godt tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt