Skal du have lavet en ny indkørsel?`Lad os hjælpe dig sikkert i mål​

​Dette tilbyder vi

Trænger du til en ny indkørsel? Hos Bjarne Staal løser vi alt inden for flisebelægning, så uanset om du drømmer om en indkørsel eller en smuk terrasse, står vi klar til at hjælpe dig med dit flisearbejde.

Vores firma holder til i Roskilde, men vi hjælper også gerne dig, der bor på Frederiksberg eller i Valby, København og omegn. Vi har mere end 30 års erfaring og er medlem af både Dansk Byggeri og Byg Garanti, så du kan føle dig tryg ved dit køb hos os.

Forvandl din ejendom med professionel fliselægning i ny indkørsel

En ny indkørsel kan gøre underværker for hele husets udtryk. Derfor giver det god mening at investere i professionel hjælp til indkørslen og valg af den helt rette type sten. 

​Et populært valg er chaussesten, men der findes en lang række muligheder til valg af fliser og sten til forskellige priser.

Lægning af indkørsel er ikke nødvendigvis et nemt job at udføre. Der er en hel del mere grundarbejde i det, end mange forestiller sig, og du kan nemt ende med et resultat, der ikke er tilfredsstillende, hvis du gør det selv.

Kontakt os og få en pris på din kommende belægning

Ønsker du professionel hjælp til lægning af fliser til ny indkørsel, så er vi det oplagte valg for både private og erhverv. 

Vores mange års erfaring sikrer et tilfredsstillende resultat og et arbejde udført til tiden. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud, uanset om det omhandler flisebelægning eller andet andet arbejde som kræver en entreprenør.  

Få et godt tilbud

Udfyld formularen, så ringer vi dig op for nærmere uddybning af din opgave, og et efterfølgende godt tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt